Uw schouw herstellen – reparatie van uw schoorsteen

Uw plat dak, onze specialiteit

Een tijdige reparatie van uw schoorsteen is van groot belang. Vochtplekken in huis? U vindt ze vaak in de buurt van uw schoorsteen. Herstellen is dan de boodschap. Want voor u het weet volgen roetplekken, terugslag van verbrande gassen, een schoorsteenbrand, …

 

Wacht u te lang met de reparatie van uw schoorsteen? In sommige gevallen kan u de schouw zelfs niet meer herstellen, maar dient deze helemaal afgebroken worden en opnieuw opgebouwd worden. Dit kost u vaak veel meer tijd en geld dan een gewone renovatie van uw schoorsteen.

Schouw herstellen? Vakman bellen!

Zelf de reparatie van uw schoorsteen voor uw rekening nemen? Geen goed idee. Het is altijd beter om uw schouw te laten renoveren door een vakman. Deze kan de schoorsteen niet alleen sneller renoveren, maar bovenal ook veiliger, want hij heeft het juiste materiaal en de nodige ervaring.

 

Een vakman schat de schade ook juist in. Is de mortellaag aan de bovenkant gescheurd? Zijn de voegen van het metselwerk verweerd? Onze professionals maken een grondige analyse voor ze uw schouw herstellen. En ook dat bespaart u tijd en geld.

Vraag nu vrijblijvend uw offerte voor de reparatie van uw schoorsteen!

Dakwerken Van De Veire – Detailfoto Camionette met logo
press to zoom
Zijwanden in pvc – Realisatie door Dakwerken Van De Veire
press to zoom
Magazijn & Medewerker van Dakwerken Van De Veire
press to zoom
Gevelrenovatie onder constructie Dakwerken Van De Veire
press to zoom
Dakrenovatie Dakwerken Van De Veire
press to zoom
1/1

Van De Veire Dirk

Van De Veire, uw professionele partner voor het herstellen van schouwen